Het geheugen van de vakbeweging


De website Het geheugen van de vakbeweging bestaat meer dan 10 jaar. Ooit begonnen op initiatief van de VHV-werkgroep Groningen, sinds 2012 onder de vleugels van het VHV-bestuur en de redactie van de VHV Nieuwsbrief. Sindsdien heeft de website reeds twee maal een uiterlijke opfrisbeurt gehad. Eind vorig jaar zijn ze ook verhuisd naar provider Cloud86. Alle aanleiding nogmaals inhoud en uiterlijk aan een kritische blik te onderwerpen.  Hierbij wordt de hulp van bezoekers en lezers op prijs gesteld.

Website en nieuwsbrief zijn belangrijke informatie- en communicatiekanalen voor de Vrienden van de Historie van de Vakbeweging.
Om deze (nog) beter af te stemmen op jullie wensen, gaan we in de loop van dit jaar ‘groot onderhoud’ uitvoeren. De meningen, opmerkingen en suggesties van lezers / bezoekers zijn dan onmisbaar. Daarom deze enquête. We hopen op veel reacties. Ook op die van jou!  Probeer daarbij ook te kijken of website en nieuwsbrief aantrekkelijk zijn voor grotere groepen, dan waartoe jezelf behoort.

Uit de kritiek op het stoppen met de NPO-programma ‘Andere Tijden’ kwam naar voren dat uitzendingen ook zeer bruikbaar zijn voor geschiedenisonderwijs op middelbare scholen. Zou dat ook voor Het geheugen van de vakbeweging kunnen gelden?
Hoe dan ook, doe mee, geef je mening…

Ga naar de enquête…